петак, 15. јануар 2010.

mindjuše


postala sam potpuno opsednuta novom tehnikom.ono što mi malo stvara problem je to što za takashimabarihooks,nema puno objašnjenja.verujem da ste to do sada videli.bar oni koji su se zaintresovali za ovu tehniku.ja sam uglavnom pronasla objašnjenja za tatting needl,i drugu vrstu heklica.pa sada sta je tu je.polako ali sigurno uspevam da ukombinujem šeme koje se mogu naći preko neta,sa mojim heklicama.zaboravila sam da napišem da  takashimabari heklice imaju dva potpuno ista kraja.zanimljivo zar ne.e sada je sve stvar upornosti i vežbanja.evo još jednog zavrsenog rada.uzivajte.

11 коментара:

  1. Super to izgleda, lepo uradjeno. Sad sam malo gledala tu tehniku, nije mi baš primamljivo, mada su rezultati odlični. Ne znam zašto to ne može da se izvede običnim heklanjem, izgleda mi jednostavnije. Sve jedno ti to super radiš.

    ОдговориИзбриши
  2. Super izgledaju. Moguce je da imam knjigu za tatting,ali nisam sigurna.Ako nesto proinadjem dobices je.Knjiga je u e-formatu

    ОдговориИзбриши
  3. zana.ne moze se raditi sa običnom heklicom,jer je potrebno da heklica ima istu debljinu duz cele heklice(koliko god to čudno zvučilo)bar ove moje to imaju,i sa obe strane su iste mislim na samu kukicu.

    ОдговориИзбриши
  4. Bravo, ti si se bas razmahala i uvezbala sa novim heklicama.
    Nisam uspela izguglati da vidim kako izgledaju, ali ovo sto sa njima stvaras je odlicno!
    Zadivljena...

    ОдговориИзбриши
  5. Stvarno fantasticno izgleda. Ja prvi put cujem za ovu tehniku.
    @Drenka: preprati mi go mailot so toa sto imas najdeno ;)

    Pozdrav, N.

    ОдговориИзбриши