петак, 22. октобар 2010.

ples perlica



Već duže vreme želim da se poigram sa perlicama,ali nekako uvek imam opravdanje,..poput nemam sad baš vremena,nemam odgovarajuće perlce,nisam raspoložena za to........Dobar izgovor zlata vredan,reče neko.I tako reših se da osim gledanja u perlice,krenem i da radim.Malo po malo,pa se više ni ne gleda koliko je sati,nema se vremena ni za ćaskanje,ili se ne želi????,malo po malo,i nikad kraja plesu sa perlicama.I na kraju,uz kafu,konačno sam završila prvu narukvicu.Prvu u kojoj sam se igrala sa toliko perlica,prvu na koju sam zaista ponosna,...Da li će ih biti još?Verujem da hoće.Poput freeform tehnike heklanja,i ovo je igrarija sa hiljadu kombinacija boja,tako da sam sigurna da ću se uskoro ponovo igrati,plesati sa perlicama.

7 коментара:

  1. Ženo, jesi živa?! :))) Narukvica je sjajna, bogata i upečatljiva. Samo napred!

    ОдговориИзбриши
  2. konacno da se javis i ovde... :)
    odlicna je narukvica... nadam se da ce uskoro da bude jos ovakvih varijacija na temu... :)
    a neki tutorijal, za nas koji ne znamo ovakvu tehniku? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Prekrasna je. Kombinacija crno, crveno mi se uvek dopadala. Super je ispala. Velika pusa za vrednost. Jako je naporno igrati se sa perlicama. A tebi bas lepo ide i ovo sa zicom, pa kombinacije su fantazija. Pregledala sam jos jednom sve. lepota prava, bravo za tebe.

    ОдговориИзбриши
  4. po pravici povedano - niti sanja se mi ne, kako si tole sčarala:))prečudovita je, barvna kombinacija je super in izgled fenomenalen.

    ОдговориИзбриши
  5. Moram priznati da narukvica izgleda bozanstveno! Super ti je Blog!
    Veliki pozzz!

    www.designedby.name

    ОдговориИзбриши
  6. hvala svima puno na prelepim rečima,......
    HEKLICE:živa sam,..živa...

    ОдговориИзбриши