петак, 11. децембар 2009.

ogrlica



ova ogrlica je nastala jednog kišnog i hladnog dana i odmah zatim i minđušice.

17 коментара:

  1. Baš je ekstravagantna! Kakva ti je to vrpca na ogrlici (ako nije tajna :))? Zanimljivo mi izgleda a ne mogu da razaznam na slici.

    ОдговориИзбриши
  2. misha izuzetno mi je drago da si ti prva postavila komentar.pošto sam svašta probala i nisam bila zadovoljna,došla sam na ideju da upotrebim rajf....ujedno ima čvrsoću koja je potrebna a i smanjuje napetost da li ću dobiti zeljeni efekat.i tako ispostavilo se da je to pravi pogodak.

    ОдговориИзбриши
  3. ja sam pomislila da je rajf za kosu ,dok nisam procitala da je ogrlica.sa tim perjem lici kao da je iz vremena dvadesetih i tridesetih god.proslog veka.nekako mi izgleda zavodnicki,ako se tako moze reci.pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. hvala maja na poseti,da vrlo neobično izgleda,zar ne?

    ОдговориИзбриши
  5. ćao, očekivala sam bum ali ne i da ja padnem i da se od mene čuje taj bum! SVAKA ČAST na strpljenju i na urađenom nakitu. ovaj crni je predivan nakiti, naročito minđušice.
    jednostavno je sve super!!!

    ОдговориИзбриши
  6. hvala nado,puno,puno......drago mi je da ti se dopada,kako i sama heklas znas kako to funkcioniše.veliki pozdrav tebi i tvojoj porodici.

    ОдговориИзбриши
  7. Super, fenomenalno, ekstravagantno!!
    koje osvezenje, ovakva ogrlica jos nisam vidjela!
    ostala sam bez rijeci!

    ОдговориИзбриши
  8. Prelepo. Otkrila si mi sasvim novu dimenziju hekleraja :))

    ОдговориИзбриши
  9. Draga Daco! Odusevila si me!!! i ja pravim heklani nakit, ali ovo je vise nego prelijepo!!!! sve ti je super, zapravo! ;)

    ОдговориИзбриши
  10. hvala,mi se svakako vidimo na modi,pa ces je videti uživo.

    ОдговориИзбриши